Veerle Van Hoey
Loopbaanbegeleider

Veerle Van Hoey

Veerle Van Hoey
Herentalsedijk 142
2440 Geel

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0472 42 91 10

Mail naar veerle@mathilenik.be

Pas 246
2440 Geel

Bekijk ligging kantoor

Bel rechtstreeks op nr. 0472 42 91 10

Bel via secretariaat op nr. 014 58 82 69

Mail naar veerle@mathilenik.be

Wie is Veerle Van Hoey?

Met mijn diploma Toegepaste Psychologie op zak, kon ik onmiddellijk aan de slag bij Philips Lighting. Binnen diverse HR-functies was ik verantwoordelijk voor de verschillende HR-processen en was het begeleiden, coachen en adviseren van medewerkers en leidinggevenden een essentieel onderdeel van mijn functie.

Na 19 boeiende en leerrijke jaren, was ik toe aan iets nieuws. Ik ging op zoek naar die nieuwe uitdaging, maar ervaarde al snel dat het veel moed, durf en geloof in jezelf vergde om de stap naar iets ‘anders’ effectief te zetten.  Ik begon als HR generalist in 2 productiebedrijven, maar bleef daarbij veilig in mijn comfortzone: verder doen waar ik zoveel ervaring in had. Het verlangen naar een nieuwe uitdaging bleef.

Een traject loopbaanbegeleiding gaf me de moed om te kiezen voor een loopbaan als loopbaanbegeleider en zelfstandig HR business partner. Ik zet nu, op mijn beurt mijn talenten in om mensen te coachen in hun loopbaanontwikkeling. Een begeleiding waar jij als mens centraal staat en ik een ervaren blik werp op al jouw competenties en job.

Waarom Mathil?

De waarden waarvoor Mathil staat, sluiten naadloos aan bij de waarden die ikzelf nastreef in mijn privé en professioneel leven. Net zoals ikzelf de nodige begeleiding kreeg om opnieuw mezelf te vinden en erin te geloven dat ik mezelf kan en mag zijn, wil ik ook anderen de nodige handvaten en ondersteuning in deze zoektocht bieden. Als ook jij dan de moed vindt om je eigen keuzes te maken, zonder hierbij belemmerd te worden door het oordeel van anderen is mijn missie geslaagd.

‘The moment you accept yourself, you become beautiful’. (Osho)

Sterke kanten

Mijn HR ervaring, enthousiasme, empathie en luistervaardigheid, samen met mijn positivisme en gevoel voor humor, zet ik graag in tijdens het loopbaantraject.

Deze talenten gebruik ik om een veilige setting te creëren waar jij met je talenten en competenties centraal staat en helemaal jezelf kan/mag zijn.

Ik hou ervan om samen ‘dromen’ te concretiseren tot ‘effectieve acties’ zodat jij met meer zelfvertrouwen en zelfkennis een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijk en/of professioneel leven kan starten. Om zeker tot een bevredigend resultaat te komen, volg ik graag je persoonlijk ontwikkelplan en actieplan samen met jou op.