Wendy Van Beylen
Loopbaanbegeleider

Wendy Van Beylen

Wendy Van Beylen
Gerheze 24
2250 Olen

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0479 49 03 87

Mail naar wendy@mathilenik.be

Wie is Wendy Van Beylen?

Perfectionisme en plichtsbewustheid zijn stevig ingebakken sinds mijn kindertijd. Ik deed altijd wat er van mij verwacht werd en meestal ook nog net iets meer.  Dat harde werken wordt ooit wel beloond, was mijn overtuiging. Helaas.
Het enige wat ik terugkreeg was dat ik vaak teleurgesteld achter bleef en geen voldoening meer haalde uit mijn job. Zowel mentaal als lichamelijk begon dat na een tijdje erg hard door te wegen. Mijn familie en vrienden zagen het aankomen en probeerden me nog te waarschuwen, maar het was te laat… Ik belandde in een burn-out. Het heeft me veel tijd en energie gekost om er terug bovenop te geraken. Maar ik leerde de triggers aanvoelen om niet opnieuw dezelfde fouten te maken.

Door zelf een traject loopbaanbegeleiding te volgen kwam ik erachter wat écht mijn passie is en wat mij energie geeft. En dat is mijn medemens helpen en laten groeien in zowel mentale als fysieke gezondheid. Een job vinden die bij je past, is daar een belangrijk stuk in.

Waarom Mathil?

Toen ik Loopbaancentrum Mathil leerde kennen met hun zeer specifieke werking en uiterst persoonlijke waarden, voelde ik onmiddellijk een match. Alles waar Mathil voor staat, is puur en recht uit het hart. Ik kijk er naar uit om samen met Mathil naast jullie te lopen tijdens jullie traject, op een manier die voor jullie goed en vertrouwt aanvoelt. Do what you love & love what you do!

Sterke kanten

Met veel enthousiasme en een ruime dosis empathie bied ik je een luisterend oor en zal ik je helpen om inzichten te krijgen in jouw leven en je helpen om de ‘voor jou’ juiste keuzes te maken. Ik leer je op een zachte manier maar toch met een duidelijke structuur voortaan ook de mogelijkheden achter de moeilijkheden zien. Zodat je de juiste balans vindt tussen werk en gezin.

Want waarom zou je zeggen: ‘Thank God it’s Friday!’?
Als je niet geniet van wat je 5 dagen per week doet, waarom doe je het dan?