Annick Van Beylen
Coach & Loopbaanbegeleider

Annick Van Beylen
Buskesstraat 46
2480 Dessel

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0473 89 70 57

Mail naar info@mathilenik.be

Wie is Annick Van Beylen?

Het kostte mij jaren om weg te gaan uit mijn eerste job. Ik had niet het nodige inzicht, lef en zelfvertrouwen om de juiste keuzes te maken. Daarnaast ondervond ik dat vastzitten in je job enorme gevolgen kan hebben voor je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. En, het had een enorm negatieve weerslag op mijn omgeving. Ook mijn gezin had eronder te lijden. Er moest iets gebeuren!

Na een traject loopbaanbegeleiding kwam ik er achter wat ik wél wilde en kon ik er ook onmiddellijk mee aan de slag. Mijn loopbaanbegeleider toen, had dan ook een heel concrete en persoonlijke aanpak en hield sterk rekening met alles wat ik tot dan toe al had doorstaan binnen werk en daarbuiten.

Waarom Mathil?

De werking en de waarden van Mathil stralen voor 100% mijn persoonlijkheid uit en de manier waarop ik in het leven sta. Het is voor mij elke keer weer hartverwarmend om te zien hoe mijn klanten met hun nieuwe inzichten aan de slag gaan en meer kwaliteit binnen werk en gezin krijgen hierdoor.

Bij Mathil zijn we er voor jou! We gaan samen op pad én we gaan voor méér!

Ik sta te trappelen om mijn kennis en ervaring te delen zodat ook jij met een pak meer zelfvertrouwen, inzicht én lef je eigen keuzes kan maken.

Do what makes you happy!

Sterke kanten

Met een open blik leer ik je graag kennen en stel ik je gerust om met vertrouwen en zekerheid samen tot concrete inzichten én resultaten te komen. Ik bied je een dosis gezond verstand, een duidelijke structuur en een heldere communicatie doorheen het ganse traject waarmee jij verder kan en de stappen kan zetten die jij nodig hebt.

Regio’s

Dessel, Mol, Retie, Balen, Meerhout, Geel, Kasterlee, Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Lommel, Leopoldsburg, Ham, …