Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen

Hoe maak je de keuze om als zelfstandige aan de slag te gaan in hoofd- of in bijberoep?

Loopbaan-begeleiding voor zelfstandigen

Hoe maak je de keuze om als zelfstandige aan de slag te gaan in hoofd- of in bijberoep?

Hoe maak je de keuze om als zelfstandige aan de slag te gaan in hoofd- of in bijberoep? En als het dan zover is, hoe ga je om met uitdagingen als stress, keuzes maken, moeilijke klanten en de dagelijkse beslommeringen die bij het zelfstandig zijn komen kijken?

Veel zelfstandigen ervaren dezelfde problemen en uitdagingen als werknemers én staan er vaak alleen voor. Dat maakt het allemaal nog moeilijker! Daarom is het van groot belang om jezelf goed te kennen: wie ben ik, waar sta ik voor, wat is er belangrijk voor mij, wat drijft me, wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen, …

Onze coaches zijn zelf ervaren in HR, het zelfstandige statuut, de administratie en alles wat erbij komt kijken. Deze professionals begeleiden je in alle rust en vertrouwen in jouw proces, of je nu start of al een ervaren rot in het vak bent. We zijn er voor je.

Maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze coaches. Dit kan live, online of zelfs al wandelend.

Voorwaarden

Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen, hoe werkt dat? Iedere zelfstandige die de afgelopen 7 jaar gewerkt heeft, heeft recht op loopbaancheques van de VDAB. Je betaalt € 80,00 voor 7 uur. Je vraagt de cheques aan via de website van de VDAB.

WE DOEN HET SAMEN ZOLANG HET NODIG IS

Onze Visie

‘Wie ben ik, wat heb ik nodig en wat moet ik dan doen?‘ Dat is onze rode draad doorheen alles wat we doen. Hier gaan we telkens naar op zoek, samen.