Huisregels ivm maken, wijzigen en annuleren van afspraken

Als het niet mogelijk is (ongeacht de reden) om op de gemaakte afspraak aanwezig te zijn, laat mij dit dan 2 volle werkdagen van tevoren weten. Anders zal de voor jou gereserveerde tijd sowieso in rekening gebracht worden aan het sessie tarief van 70 euro. Je ontvangt hiervan een factuur.

Afspraken kunnen enkel via mail worden gewijzigd of geannuleerd aan annick.vanbeylen@mathilenik.be.

Wie toch binnen de twee volle werkdagen annuleert of verplaatst, kan geen afspraak krijgen in de 2 of 3 daaropvolgende weken gezien deze afspraken allemaal al ingevuld zijn. Gelieve hiermee rekening te houden als je overweegt te verplaatsen of te annuleren.

Wanneer je te laat op een afspraak arriveert, zal deze sowieso eindigen op het voorziene eind uur. De volledige sessie wordt aangerekend.

Heb je een belangrijke vraag om mededeling? Wil je nog nieuwe afspraken maken? Zeg dit dan aan het begin van de sessie om te voorkomen dat er geen tijd meer over is aan het einde ervan.

Het invullen van de agenda is een uitdaging. Een wijziging of een annulering kan altijd gebeuren, maar mag geen vanzelfsprekendheid zijn, in geen enkel geval.

Gelieve respectvol en begripvol om te gaan met gemaakte afspraken zowel naar jezelf toe, naar mij toe als naar andere cliënten die op de wachtlijst staan.

Huisregels i.v.m. algemene communicatie tussen de sessies door

Alle andere communicatie verloopt via mail. Berichten via sms, whatsapp, Messenger,… of vergelijkbaar, worden niet beantwoord. Inhoudelijke vragen, over de sessie, komen in de sessie zelf aan bod.

Contactgegevens: annick.vanbeylen@mathilenik.be