WERKBOEK  MATHIL&ACT

Dag lieve lezer,

Fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Bij Mathil&ik kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, coaching & therapeutische coaching. Naast ons aanbod van 1-1 live en online sessies, help ik je ook graag verder met een DIY aanbod. Zo kan je zelf aan de slag met dit werkboek om uit te zoeken waar je vastloopt, wat je nodig hebt om hieruit te komen en hoe het ook anders kan.

Worstel je momenteel? Je bent zeker en vast niet alleen. We worstelen allemaal. Alleen is dat bij al die anderen vaak niet heel erg zichtbaar. We zijn er namelijk heel erg goed in geworden om die dingen te verstoppen voor anderen. Faken dus, dat doen we veel. Laten we daar mee stoppen & onderzoeken wat het is wat jij vandaag nodig hebt.

  • Heb je nood aan meer rust?
  • Meer zelfvertrouwen?
  • Meer zelfkennis?

Weet je het zelf niet? Niet erg. Alleszins kan ik wel besluiten dat je hulp zoekt om iets te leren, te veranderen, om te groeien, … anders zou je dit nu niet lezen. En dat is net hetgeen wat we gaan doen. Als je vandaag vast zit, moeten we eerst geen kijken, wat het juist is dat jou zo vast houdt. Heb jij iets vast wat je liever los wil laten? Of, heeft ‘iets’ jou vast? We gaan het zien…

  • Verlies je veel tijd momenteel aan zaken waar je liever niet mee bezig bent?
  • Heb je te weinig energie, tijd, …?
  • Voel je dat je gezondheid niet is wat ze zou moeten of kunnen zijn?
  • Loop je over van frustratie, verdriet, onrust, …?

Kies voor jezelf, stap weg van schuldgevoel, belemmerende gedachten en overtuigingen. Laat los wie je denkt te moeten zijn. We gaan op zoek naar wie je écht wil én kan zijn. Alleen op die manier kan je de versie van jezelf zijn die je verdient te zijn. Kan jij jezelf daar toestemming voor geven? Win je eigenwaarde terug. Neem voortaan zelf het heft in handen zodat je frustraties in anderen plaats maken voor meer rust en voldoening in je eigen leven. Just do you.

Met dit persoonlijke werkboek ga je stap voor stap, aan de hand van praktisch een ervaringsgerichte oefeningen, stukjes van jezelf terugvinden.

  • Je leert jezelf (opnieuw) kennen.
  • Je groeit in zelfvertrouwen.
  • Je zet stappen in de richting van jezelf.

Win je eigenwaarde terug, bij jezelf. Er is geen betere plaats om dat te vinden. Vind jezelf terug en krijg méér tijd en energie en minder gezondheidsklachten.

Met dit werkboek zet je een eerste belangrijk stap in de richting van jezelf. Wil jij ook gaan voor méér? Meer tijd, energie, gezondheid, kostbare tijd met vrienden, familie, je gezin, … wat het ook is? Laten we er samen voor gaan.

Prijs werkboek: € 29,-

Vraag het aan via het formulier hieronder/hiernaast door één klik op de groene knop ‘Ik wil het werkboek’ of klik hier. Je ontvangt een uitnodiging tot betaling nadat je je gegevens hebt ingevuld. Wanneer de betaling werd voldaan, ontvang je het werkboek in je mailbox met een persoonlijke boodschap van mezelf. Aarzel niet om vragen te stellen waar nodig. Ik hoor het graag en ik volg graag mee.

Warme groet,

Annick

Ja, ik wil graag het Mathil&ACT WERKBOEK ontvangen én ik ga ermee aan de slag!

Na jouw betaling ontvang je binnen de 48h het werkboek in je mailbox.

Veel succes!

“Feel the fear and do it anyway”

Ja, ik wil graag het Mathil&ACT WERKBOEK ontvangen én ik ga ermee aan de slag!

Na jouw betaling ontvang je binnen de 48h het werkboek in je mailbox.

Veel succes!

“Het is tijd om te stoppen met JA zeggen, als je NEE bedoelt.”

ACT werkboek