Annick is een fantastische coach. Ze hielp me ontdekken welke richting ik uit moet gaan. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil.

Gerda,

Al vanaf het eerste halfuur (kennismakingsgesprek) had ik een goed gevoel bij Annick. Meteen werd duidelijk geschetst welk parcours we samen gingen doorlopen. En wat voor een parcours hebben we doorlopen. Na elke sessie kreeg ik input en energie waar ik mee aan de slag kon gaan en na 4 sessies voel ik mij echt (professioneel) aangesterkt. Ik heb een ongelooflijke boost gekregen, waar ik ook meteen mee aan de slag ben gegaan. Annick heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik belangrijk vind (en waarom!) en heeft mij geleerd dat ik de touwtjes in handen mag én zelfs moet nemen.  Als ik nu ga terugkijken naar Sofie pre-loopbaanbegeleiding, merk ik echt een verschil in de meest positieve zin. Ik heb een concreter idee van wat ik verwacht van mijn job, mijn professionele ontwikkeling, mijn loopbaan en ik kijk er echt naar uit om deze te hervormen op basis van alle opgenomen kennis, input, energie, inzichten, … Dankjewel Annick!

Sofie,

Annick is een super lief, behulpzame coach. Waarbij je je op je gemak voelt. Ze helpt je naar een antwoord te zoeken op je vragen.

Mieke,

Ik ben heel tevreden en ik was helemaal op mijn gemak bij Annick. Het heeft mij doen inzien dat er veel waardes in mijn onderbewustzijn verstopt zitten waar ik het zelf niet mee eens ben. Hier is werk aan. Ze heeft mij geholpen om hier mijn eerste stappen te zetten. Juist het duwtje in de rug dat ik nodig had.

Lina,

Annick begreep heel goed waar ik mee zat en pakt eerst onderliggende “problemen” aan, ze geeft je een andere kijk op je leven/werk.

Lore,

Super goede klik met de begeleider die ook aandacht besteed aan dingen die niet onmiddellijk met mijn loopbaan te maken hebben

Nathalie,

De begeleiding heeft me echt al super geholpen, zowel nieuwe inzichten als bevestiging van wat ik reeds (al dan niet onbewust) wel aanvoelde.

Eva,

Ik heb aan 1 van mijn beste vriendinnen dit reeds aangeraden omdat ze ook enorm worstelde en ze zegt me dat ze heel dankbaar is hiervoor omdat het haar al heel goed heeft geholpen.

Eefje,

Ik wil je toch al wel bedanken voor het traject dat we samen bewandeld hebben. Ik merk zelf vooruitgang.  Op alle vlakken. En dat wil niet zeggen dat er niet nog bepaalde dingen moeilijk gaan, maar het voelt al over het algemeen helemaal anders.

Nena,

Zeer persoonlijke aanpak! Ik voelde me geen ‘klant’, maar helemaal het tegenovergestelde wat echt zeer aangenaam was!

Sofie,

Ik ben enorm tevreden over mijn coaching en loopbaantraject bij Mathil&IK. Ik voelde meteen een klik met coach Annick. Iets wat ik bij vorige centra’s nooit heb ervaren. Op een moment dat ik het enorm zwaar had kwam ik tot enorm veel inzichten en werd ervoor mij veel duidelijk. De puzzelstukjes waar ik al jaren achter zocht vielen binnen enkele weken op zijn plaats waardoor ik hier nu volop mee aan de slag kan en vond ik eindelijk antwoorden op vele vragen. Doorheen het traject had ik zelf veel inbreng over de frequentie van de gesprekken en de duur van het traject. Deze werden afgestemd naar mijn noden en behoeften op het moment. Tussen de afspraken door staat Annick ook steeds klaar met raad en daad wanneer ik het nodig heb. Ik kan een traject bij haar enkel maar aanmoedigen. Annick is een warme coach die echt tot de kern geraakt en waardoor ik mijn obstakels kan aanpakken. Door haar durf ik nu eindelijk voor mezelf kiezen en zie ik terug toekomstperspectief. Dit zowel op carriére als privé vlak. Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar want zonder haar had ik nooit gestaan waar ik nu sta.

Anja,

Het gaf me meer zicht op wat mijn talenten en kwaliteiten zijn, wat ik verlang in een job en dat mijn huidige job dat eigenlijk allemaal te bieden heeft. Het was echter momenteel helemaal overschaduwd door mijn onzekerheid en administratie, waardoor ik hier op gegeven moment heel erg ver van af stond. Vooral de oefeningen laten je nadenken over jezelf en geven je veel inzichten in wat voor jou belangrijk is en wat jij goed kan. Ze maken je op deze manier ook meer zelfzeker. Werken doe je nog zo lang, waarom een werk doen waar je ongelukkig van wordt?

Louise,

Het is nu al een tijdje geleden dat we onze laatste afspraak hadden. Dus ik wil je even een update geven over hoe het hier gaat. Sinds de laatste keer dat ik bij je ben geweest kan ik zaken op een andere manier bekijken en dat werpt hier zijn vruchten af. Je tip om niet te wachten om plaats te krijgen, maar deze te nemen heeft me al veel voordelen gegeven. Mijn rode schoenen staan ondertussen ook letterlijk een heel stuk lager in mijn schoenenkast. Ik merk steeds dat ik op verschillende vlakken nog vooruitga en dat mede allemaal door jouw fantastische coaching en ondersteuning. 1000x dank daarvoor.

Anja,

Toen ik voor mezelf toe kon geven dat het zo niet verder kon, zocht ik begeleiding bij Annick. Ze begreep me dadelijk, waardoor ik me op mijn gemak voelde bij haar. Hierdoor had ik vertrouwen om met haar het traject te starten. Ze gaf me de inzichten waar het goed gaat en wat je valkuilen zijn, wat energie geeft en energie vreet. Om zo langzaam een nieuwe start te maken. En als het even niet lukt, laat ze weten dat ze voor je klaar staat. Een topper!

Andrea,

In elk geval bedankt om me te laten aanvoelen dat niets doen of wat lummelen gewoon mag. Soms loert het gevaar om weer in een drukker schema te stappen om de hoek, maar dan denk ik aan onze gesprekken en kan ik het weg relativeren. De wereld draait door …

Nathalie,

Maar ik wil je toch nog even bedanken, voor je professionele begeleiding, je lieve woorden, en de gerichte oefeningen waarmee ik heel wat nieuwe inzichten heb gekregen. Elke dag bekijk ik nu net een beetje anders, meer rekening houdend met mezelf. Ook al lukt dat niet alle dagen, maar elke stap in de juiste richting brengt me steeds dichter bij mezelf, met vallen en opstaan weliswaar.

Dorien,

Annick is een rustige, betrokken coach die je met een brede visie de middelen aanreikt om je situatie te analyseren en te begrijpen; om zo samen de verschillende mogelijkheden en kansen open te leggen.

Ze heeft me in mijn vertrouwen gesteund bij het nemen van beslissingen die stroken met mijn eigen gevoel en eigenwaarde. Ze staat steeds klaar om bijkomende hulp te bieden en om haar professionele kennis te delen. De coaching is een warme ondersteuning waarvoor ik Annick oprecht dankbaar ben.

An,

Ik ben zeer tevreden van mijn coach Annick. De loopbaanbegeleiding was erg verrijkend.

Bram,

Gezien de alsmaar langere loopbaan vind ik loopbaanbegeleiding volgen eigenlijk een must voor iedereen. Dankzij uitvoerige testen en persoonlijke gesprekken krijg je de nodige inzichten. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon doen en de loopbaancheque aanvragen. Een oprechte dank aan Annick. Je doet dat super.

Els,

Ik raad iedereen die zich niet goed voelt op zijn werk aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik ben zelf ongelukkig in mijn job. Gedurende de sessies met Annick is dit alleen maar bevestigd. Samen bekeken we wat er moet veranderen: wat voor mij belangrijk is en waar ik energie uit haal. Deze opgedane inzichten neem ik mee in mijn zoektocht naar een nieuwe job.

Yvonne,

In de bevlogen maatschappij is het zeer nuttig om even stil te staan en te bezinnen over wat je echt wil. Dankzij Annick weet ik beter welke richting ik uit wel.

Patrick,

De sessies waren nuttiger en interessanter dan ik had verwacht. Ik ben enorm geholpen. Ik weet nu veel beter wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik naar toe wil. Mijn coach Annick deed alles met veel liefde. Dat voelde je en dat apprecieer ik heel erg. Loopbaanbegeleiding volgen bij haar is een aanrader, voor zowel de persoonlijke als professionele aanpak, de open sfeer, de kwaliteit en de liefdevolle touch.

Sonja,

Dankzij Annick kreeg ik bevestiging dat ik mijn job als leerkracht graag doe, maar dat het evenwicht zoek was. De sessies waren vaak confronterend, maar ik kwam er sterker uit. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, mijn competenties, talenten, werkpunten, waarden en normen. Een aanrader!

Ellen,

Toen ik bij Annick terecht kwam had ik veel vragen en twijfels. Ze kreeg snel inzicht in mijn situatie en hielp me met gerichte oefeningen en gesprekken op de goede weg. Hierdoor werd voor mij duidelijk dat een arbeidersleven niets voor mij is. Dankzij de begeleiding durfde ik de stap zetten om een nieuwe wending aan mijn leven te geven en opnieuw te gaan studeren. Bedankt hiervoor!

Roel,

Annick is een goede coach. Ik voelde me direct erkend in mijn probleem. Ik weet nu beter wie ik ben, wat ik nodig heb in een job en hoe ik mijn probleem moet aanpakken en dit geeft me mentale rust. De begeleiding is professioneel, zonder druk en hielp me vooral vooruit. Een aanrader voor iedereen!

Gunther,

Annick is een schitterende coach. Ze voelde me ongelooflijk goed aan. Ik raad iedereen loopbaanbegeleiding aan. Je leert jezelf namelijk beter kennen en als je jezelf beter kent, kan je beter rekening houden met je behoeften op werkvlak.

Roland,

Ik raad iedereen loopbaanbegeleiding aan bij Annick. Annick is een luisterend oor en benadert de dingen op een positieve manier. Ze hielp me op weg om een juiste keuze te aken voor mijn verder loopbaan.

Dirk,

Dankzijn de loopbaanbegeleiding bij Annick heb ik afgelopen jaar zo veel stappen vooruit gezet. Alleen had ik dit niet gedurfd. Via de oefeningen en de gesprekken leerde ik ontzettend veel over mezelf. Dit helpt me nu om belangrijke beslissingen te nemen. Ik raad iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen en zeker bij Annick.

Cindy,

De sessies waren persoonlijk en afgestemd op mijn eigen noden. Ik kreeg voldoende antwoord op mijn vragen. Annick hielp me om alles op een rijtje te zetten en gaf me soms het laatste duwtje in de rug wanneer het me aan zelfvertrouwen ontbrak. Annick haar persoonlijke aanpak is een aanrader voor iedereen.

Marc,

Coach Annick was betrokken. Dankzij haar kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding

Pascal,

Annick is een fantastische coach. Ze hielp me ontdekken welke richting ik uit moet gaan. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil.

Gerda,