In elk geval bedankt om me te laten aanvoelen dat niets doen of wat lummelen gewoon mag. Soms loert het gevaar om weer in een drukker schema te stappen om de hoek, maar dan denk ik aan onze gesprekken en kan ik het weg relativeren. De wereld draait door …

MathilenIkNathalie

Maar ik wil je toch nog even bedanken, voor je professionele begeleiding, je lieve woorden, en de gerichte oefeningen waarmee ik heel wat nieuwe inzichten heb gekregen. Elke dag bekijk ik nu net een beetje anders, meer rekening houdend met mezelf. Ook al lukt dat niet alle dagen, maar elke stap in de juiste richting brengt me steeds dichter bij mezelf, met vallen en opstaan weliswaar.

MathilenIkDorien

Annick is een rustige, betrokken coach die je met een brede visie de middelen aanreikt om je situatie te analyseren en te begrijpen; om zo samen de verschillende mogelijkheden en kansen open te leggen.

Ze heeft me in mijn vertrouwen gesteund bij het nemen van beslissingen die stroken met mijn eigen gevoel en eigenwaarde. Ze staat steeds klaar om bijkomende hulp te bieden en om haar professionele kennis te delen. De coaching is een warme ondersteuning waarvoor ik Annick oprecht dankbaar ben.

MathilenIkAn

Ik ben zeer tevreden van mijn coach Annick. De loopbaanbegeleiding was erg verrijkend.

MathilenIkBram

Gezien de alsmaar langere loopbaan vind ik loopbaanbegeleiding volgen eigenlijk een must voor iedereen. Dankzij uitvoerige testen en persoonlijke gesprekken krijg je de nodige inzichten. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon doen en de loopbaancheque aanvragen. Een oprechte dank aan Annick. Je doet dat super.

MathilenIkEls

Ik raad iedereen die zich niet goed voelt op zijn werk aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik ben zelf ongelukkig in mijn job. Gedurende de sessies met Annick is dit alleen maar bevestigd. Samen bekeken we wat er moet veranderen: wat voor mij belangrijk is en waar ik energie uit haal. Deze opgedane inzichten neem ik mee in mijn zoektocht naar een nieuwe job.

MathilenIkYvonne

In de bevlogen maatschappij is het zeer nuttig om even stil te staan en te bezinnen over wat je echt wil. Dankzij Annick weet ik beter welke richting ik uit wel.

MathilenIkPatrick

De sessies waren nuttiger en interessanter dan ik had verwacht. Ik ben enorm geholpen. Ik weet nu veel beter wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik naar toe wil. Mijn coach Annick deed alles met veel liefde. Dat voelde je en dat apprecieer ik heel erg. Loopbaanbegeleiding volgen bij haar is een aanrader, voor zowel de persoonlijke als professionele aanpak, de open sfeer, de kwaliteit en de liefdevolle touch.

MathilenIkSonja

Dankzij Annick kreeg ik bevestiging dat ik mijn job als leerkracht graag doe, maar dat het evenwicht zoek was. De sessies waren vaak confronterend, maar ik kwam er sterker uit. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, mijn competenties, talenten, werkpunten, waarden en normen. Een aanrader!

MathilenIkEllen

Toen ik bij Annick terecht kwam had ik veel vragen en twijfels. Ze kreeg snel inzicht in mijn situatie en hielp me met gerichte oefeningen en gesprekken op de goede weg. Hierdoor werd voor mij duidelijk dat een arbeidersleven niets voor mij is. Dankzij de begeleiding durfde ik de stap zetten om een nieuwe wending aan mijn leven te geven en opnieuw te gaan studeren. Bedankt hiervoor!

MathilenIkRoel

Annick is een goede coach. Ik voelde me direct erkend in mijn probleem. Ik weet nu beter wie ik ben, wat ik nodig heb in een job en hoe ik mijn probleem moet aanpakken en dit geeft me mentale rust. De begeleiding is professioneel, zonder druk en hielp me vooral vooruit. Een aanrader voor iedereen!

MathilenIkGunther

Annick is een schitterende coach. Ze voelde me ongelooflijk goed aan. Ik raad iedereen loopbaanbegeleiding aan. Je leert jezelf namelijk beter kennen en als je jezelf beter kent, kan je beter rekening houden met je behoeften op werkvlak.

MathilenIkRoland

Ik raad iedereen loopbaanbegeleiding aan bij Annick. Annick is een luisterend oor en benadert de dingen op een positieve manier. Ze hielp me op weg om een juiste keuze te aken voor mijn verder loopbaan.

MathilenIkDirk

Dankzijn de loopbaanbegeleiding bij Annick heb ik afgelopen jaar zo veel stappen vooruit gezet. Alleen had ik dit niet gedurfd. Via de oefeningen en de gesprekken leerde ik ontzettend veel over mezelf. Dit helpt me nu om belangrijke beslissingen te nemen. Ik raad iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen en zeker bij Annick.

MathilenIkCindy

De sessies waren persoonlijk en afgestemd op mijn eigen noden. Ik kreeg voldoende antwoord op mijn vragen. Annick hielp me om alles op een rijtje te zetten en gaf me soms het laatste duwtje in de rug wanneer het me aan zelfvertrouwen ontbrak. Annick haar persoonlijke aanpak is een aanrader voor iedereen.

MathilenIkMarc

Coach Annick was betrokken. Dankzij haar kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding

MathilenIkPascal

Annick is een fantastische coach. Ze hielp me ontdekken welke richting ik uit moet gaan. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil.

MathilenIkGerda