Liesbeth Schrooten
Loopbaanbegeleider

Liesbeth Schrooten | Loopbaanbegeleider | Mathil&ik

Liesbeth Schrooten
Gemeentedijk 22
2480 Dessel

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0472 29 00 31

Mail naar liesbeth.schrooten@mathilenik.be

Wie is Liesbeth Schrooten?

Hallo, ik ben Liesbeth, enthousiaste TalentCoach. Uit mijn KernTalentenconstellatie blijkt dat ik graag mijn kennis deel om andere mensen te motiveren, te enthousiasmeren en te inspireren zodat ze zelf stappen zetten in hun groeiproces naar hun authentieke zelf. Ik vertrek vanuit kiemen, mogelijkheden en kansen, vanuit het halfvolle glas zelfs als het glas voor anderen helemaal leeg is. Ik werk graag met vraagstukken die complex mogen zijn, waar ik op zoek ga naar de logica om er vervolgens structuur in aan te brengen.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de onderzoekswereld, waarvan een 10-tal jaar als leidinggevende van een 30-koppig onderzoeksteam. Door deze ervaring heb ik ontdekt dat mensen inzetten op hun talenten niet alleen voor hen, maar ook voor mij een energiegever is. Ik geloof sterk in “de juiste persoon op de juiste plaats” en zie dit als de sleutel voor een energiegevende en duurzame job waar mensen zich in kunnen ontplooien.

Waarom Mathil?

Een belangrijk deel van mijn werkplezier haal ik uit teamplay. Ik realiseer graag samen met anderen doelen en geniet ervan als iedereen kan meewerken aan het resultaat. Bij Mathil&Ik, onder deskundige mentoring van oprichtster Annick, vormen de coaches een hecht team waarbinnen elke coach zijn eigen authentieke zelf mag zijn. Complementariteit zien we hier als een troef en kennis delen doen we van nature. Hier plukken wij als coaches niet enkel de vruchten van, echter nog belangrijker ook de coachees komen hierdoor sterker uit hun eigen loopbaanbegeleidingstraject.

Sterke kanten

Zelfinzicht is het startpunt van elke loopbaanbegeleiding. Om te weten te komen wie jij werkelijk bent, waar jouw ogen van gaan blinken en waarin jouw ontwikkeling moeiteloos zal verlopen, maak ik gebruik van de KernTalentenmethode. Het is een leuke, snelle, doelgerichte en wetenschappelijk onderbouwde methode. Via een eenvoudige vragenlijst gekoppeld aan een persoonlijk gesprek ontdek je jouw KernTalenten. De vragenlijst brengt je terug naar je kindertijd. Je favoriete speelgoed en spelletjes zeggen alles over je kleine, halve en sterke KernTalenten. Het levert een uniek profiel op dat als thuiskomen aanvoelt, de (h)erkenning is heel sterk, bijna verbluffend.

Met jouw KernTalentenconstellatie beschik je over een levenslange leidraad, die je bij elke belangrijke stap of keuze in je leven, kan gebruiken als afvinklijst. We gebruiken deze leidraad dan ook actief binnen jouw loopbaanbegeleidingstraject om bewuste keuzes te kunnen maken voor die dingen waar jij energie van krijgt.

Doe waar je hart sneller van slaat en vertrouw op jouw KernTalenten !

Regio’s

Dessel, Mol, Retie, Balen, Meerhout, Geel, Kasterlee, Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Lommel, Leopoldsburg, Ham, …