Liesbet Lefever
Loopbaanbegeleider

Veerle Van Hoey

Liesbet Lefever
Lange Kroonstraat 143
2530 Boechout

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0473 70 01 34

Mail naar liesbet.lefever@mathilenik.be

Wie is Liesbet Lefever?

Al tijdens mijn masteropleiding arbeids- en organisatiepsychologie wist ik dat ik mensen wilde begeleiden rond het thema ‘arbeid’. Werk neemt zo’n grote plaats in, in onze maatschappij én in onze levens. Ondertussen begeleid ik al 15 jaar met hart en ziel uiteenlopende doelgroepen van werkzoekenden op weg naar werk. De focus ligt hierbij op sociale economie en mensen met een arbeidsbeperking.

Ik hou ervan te blijven zoeken naar manieren om mezelf te ontplooien en te verrijken als mens en naar manieren om anderen te ondersteunen in diezelfde zoektocht.

Ik geloof heel sterk in loopbaanbegeleiding. Het helpt je om uit te zoomen, opnieuw af te stemmen op wie je bent en wat je echt wil doen. Ik wil je graag ondersteunen in het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten en je begeleiden in jouw veranderingsproces.

Waarom Mathil?

De tien geboden van Mathil sluiten helemaal aan bij mijn missie: op een zachte en respectvolle manier oprecht contact maken met mensen, mensen opnieuw bewust maken van hun potentieel en hen uitnodigen om in beweging te komen en te groeien. Openheid, zachtheid, respect, verbinding en verwondering zijn voor mij kernwoorden.

Sterke kanten

Als hoog sensitieve vrouw ben ik me meer en meer bewust van mijn eigen zachte kracht. Ik hou ervan me af te stemmen op de persoon die voor me zit, met een oprechte interesse en zonder oordeel. In deze veilige omgeving, gaan we samen op onderzoek uit. Ik combineer coaching-ervaring met intuïtie en met aandacht voor het evenwicht van heel je systeem.

Een leidinggevende noemde me ooit ‘een fundamenteel persoon’ en ‘talentenspeurder’. Ik ga gemakkelijk naar de kern van dingen, en vanuit mijn vertrouwen in jouw mogelijkheden, creëer ik mee de ruimte waarin jij je bewust wordt van je persoonlijke talenten en kracht.

Regio’s

Boechout, Vremde, Lint, Lier, Mortsel, Hove, Edegem, Ranst, Borsbeek, Kontich, Berchem, Antwerpen, Deurne, Wommelgem