Veerle Maeyninckx
Loopbaanbegeleider

Veerle Maeyninckx | Mathil&Ik | Loopbaancentrum

Veerle Maeyninckx
Klinkersbos 17
2470 Retie

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0475 83 64 08

Mail naar veerle.maeyninckx@mathilenik.be

Wie is Veerle Maeyninckx?

Echtgenoot en Mama van 3 energieke kinderen. Naast mijn gezin is mijn job een belangrijk onderdeel van mijn leven. De juiste balans tussen mijn gezin en werk is voor mij een prioriteit.

Een mensen mens met meer dan 20 jaar ervaring in HR in kleine en grote bedrijven, zowel dicht bij het operationele als bij het management. Mijn doel is het uitwerken van een HR- beleid voor en met arbeiders, bedienden, management en directie.

Vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaringen heb ik gezien wat het effect is van je minder voelen op je werk en niet weten hoe je hierin verandering kan brengen. Iedereen verdient een job die loont en niet enkel vérloont.

Ik heb er dan ook mijn missie van gemaakt om mensen in beweging te brengen. Via loopbaanbegeleiding wil ik samen met jou, in alle vertrouwelijkheid, op zoek gaan naar jouw drempels en talenten. We buigen deze om in praktische handvaten, zodat jij kan groeien en de juiste keuzes kan maken.

Waarom Mathil?

Op het moment dat ik kennis maakte met Loopbaancentrum Mathil&ik was er voor mij onmiddellijk een klik. Mathil&ik straalt warmte uit en geeft ieder de vrijheid om te groeien op zijn tempo, op zijn manier.

“Doen wat werkt, elke dag opnieuw”

Geen standaard loopbaantraject. Samen werken we een traject uit dat werkt voor jou!

Sterke kanten

Sterk in het analyseren van onderliggende belemmeringen en spanningsvelden, een mentor met een luisterend oor, die houdt van een pragmatische aanpak waarbij jouw persoon en eigenheid centraal staan.

Regio’s

Retie, Dessel, Mol, Balen, Kasterlee, Geel, Arendonk, Oud- Turnhout, Turnhout, Beerse, Vosselaar, Ravels, Lichtaart