RESERVEER EEN INTAKE GESPREK

Coaching

Denk je ook vaak ‘&ik dan?’…. dan ben je bij Mathil&IK aan het juiste adres.

Ben je het beu om je leven te lijden in plaats van te leiden? Heb je vaak frustraties die meestal betrekking hebben op anderen mensen? Voel je je soms ook tekortgedaan? Ben je het beu om alle ballen in de lucht te houden én nog steeds het gevoel te hebben dat niets lukt? Heb je een grote droom die je wil realiseren? Of ben je op zoek naar een coach die je helpt in je algemene persoonlijke ontwikkeling?

Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig om die stappen te kunnen zetten waar je al zo lang van droomde. Of het nu gaat over je loopbaan, je relatie of je gezin, … we vinden vaak overal dezelfde patronen terug, waar we maar niets van verlost geraken.

Het is vaak moeilijk om hier alleen uit te komen. Soms heb je iemand nodig die naast je loopt en meekijkt waar jij jouw voeten moeten zetten. Je doet het niet alleen. Bij Mathil&IK doen we het samen.

Wil jij verder kijken? Wil je niet alleen praten en dromen over hoe je het anders zou willen, maar er ook écht iets aan doen? Dan gaan we samen aan de slag. Enkel als jij bereid bent om méér te doen en om echt naar jezelf te kijken, enkel dan, ben je klaar voor coaching.

WE DOEN HET SAMEN ZOLANG HET NODIG IS

Onze Visie

‘Wie ben ik, wat heb ik nodig en wat moet ik dan doen?‘ Dat is onze rode draad doorheen alles wat we doen. Hier gaan we telkens naar op zoek. Wij samen.

LEES MEER

Hoe gaan we tewerk?

Samen kijken we naar wat je tot nu toe hebt ondernomen, wat het jou heeft opgeleverd en hoe je anders in het leven zou willen staan. Wat werkte voor jou? Wat heeft je veel tijd, energie en meestal ook stress opgeleverd?

We gaan niets wegvegen van wie je bent geworden tot nu toe en wat je deed om te komen tot waar je nu staat. We voegen er alleen een nieuw stuk aan toe. Een stuk dat misschien niet eens zo heel nieuw is, maar verstopt zat onder een dikke laag van wat je meesleurt uit vroegere (werk) relaties, opvoeding, ….

Op die manier gaan we naar ‘doen wat werkt’. Wat heb jij nodig om te gaan voor meer?

Raak verlost van al die dingen die niet (meer) werken voor jou. Je mag iets nieuws proberen, je mag falen en je mag opnieuw proberen. Je moet het niet van de eerste keer direct goed doen. Geef en gun jezelf de tijd die je nodig hebt om te komen op die plek waar jij wil staan, in je leven, in je gezin of je relatie, in je loopbaan of je hobby.

Zal het altijd makkelijk zijn? Nee. Wil dat zeggen dat je er niet aan moet beginnen? Natuurlijk wel. Begin! Als je klaar bent voor verandering.

Bij Mathil&Ik hebben we de ervaring dat dit een groeiproces is dat nooit klaar is en dat maakt het net zo fijn. Je kan blijven groeien en evolueren, in welke richting dan ook. Het belangrijkste is dat jij stuurt. Jij bepaalt hoe snel je gaat, jij bepaalt hoe traag je gaat en vooral… jij bepaalt óf je gaat.

Wil je leren om een omschakeling te maken van ‘eerst jij en dan ik’ naar ‘eerst ik en dan jij’ of droom je van een gezonde afwisseling hiervan? Laat ons dan samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maak je een afspraak voor een intake gesprek. Deze persoonlijke kennismaking staat in het teken van jouw uitdagingen en doelstellingen. Voor dit intake gesprek betaal je €95 (incl BTW).

Voor een intake gesprek moet je rekenen op ongeveer 1,5u omdat we tijdens dit gesprek de basis leggen voor het verdere traject.

RESERVEER EEN INTAKE GESPREK

Waar wordt er gewerkt?

Een coaching sessie gaat door in de praktijk van je coach of via een online meeting. Voor onze online sessies gebruiken we tools zoals Skype, Zoom en Whereby. Tijdens deze sessies kan je net zoals bij een live sessie, rekenen op een persoonlijke aanpak met ruimte voor emotie, humor én professionaliteit.

Er is weinig tot geen verschil tussen een online sessie en een sessie in de praktijk.

Opdrachten worden telkens doorgestuurd via mail en besproken in de sessie samen met je coach. Via een gedeeld scherm kunnen wij jouw opdrachten en ónze aantekeningen en tips eenvoudig samen bekijken en kan je hier later ook thuis mee aan de slag.

Heb je hier vragen over? Laat het ons weten via info@mathilenik.be.

Samen gaan we voor méér!

Wat zeggen onze klanten?

GETUIGENISSEN

“Annick is een fantastische coach. Ze heeft me zeer goed geholpen met te ontdekken welke richting ik uit wil. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil!”

“Annick, ik wil u toch nog even bedanken. Je hebt me al super geholpen zonder uw hulp had ik niet zover gestaan. Ik heb al gekeken op de website van VDAB; we zien elkaar zeker terug voor de 2de cheque. Alvast bedankt.”

“Annick weet waar ze over spreekt, doet haar job goed en vol overtuiging. Zeker een meerwaarde voor iedereen om loopbaanbegeleiding te overwegen.”

“Het is interessant om jezelf beter te leren kennen en leren daarmee aan de slag te gaan ; zowel privé als in werkomgeving. Soms komt er iets anders uit de bus dan je verwacht en helpt dat om betere keuzes te maken in je leven.”

Meer Getuigenissen

4,9 35 reviews