Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is?

Loopbaantest

Welke job of welk bedrijf past bij je? Voel je je goed in je job? Wil je ondernemer worden? Ontdek via een korte online vragenlijst welke stappen je best zet om je loopbaan op het goede spoor te krijgen.
 
Geef hieronder je gegevens op en je krijgt toegang tot enkele loopbaantests.  Achteraf kan je het resultaat bespreken met één van onze loopbaancoaches.

Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is? 

Burn-outtest

Een burn-out is verraderlijk, vaak merk je namelijk niet dat je opgebrand raakt. Je denkt dat je je vermoeidheid kunt overwinnen door bijvoorbeeld minder te werken of vakantie te nemen. Maar dan is het meestal al te laat.

Via onderstaande test ontdek je of de klachten die jij ervaart wijzen op een burn-out

Heb je een vermoeden van burn-out?

Carrière oriëntatietest

Ontdek welke beroepen bij jou passen.

Het doel van deze test is om iedereen, van laag- tot hoogopgeleid en van jong tot oud, op een inspirerende wijze te helpen bij zijn of haar loopbaankeuze. Of je nu net van school afkomt, ontslagen bent, midden in een reorganisatie zit of op de verkeerde plek bent beland en iets anders wilt, de test geeft je een concreet beeld.

Wil je weten welke richting je uit wil met je loopbaan?

Na afloop zijn de resultaten dadelijk zichtbaar. Wil je hier dieper op ingaan of heb je hulp nodig om hier concreet mee aan de slag te gaan?

Stuur je gegevens dan door naar info@mathilenik.be. Wij contacteren je voor een gratis en vrijblijvende kennismaking van 30 minuten.

Wat zeggen onze klanten?

GETUIGENISSEN

“Annick is een fantastische coach. Ze heeft me zeer goed geholpen met te ontdekken welke richting ik uit wil. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil!”

“Annick, ik wil je toch nog even bedanken. Je hebt me al super geholpen, zonder uw hulp had ik niet zo ver gestaan. Ik heb al gekeken op de website van VDAB; we zien elkaar zeker terug voor de 2de cheque. Alvast bedankt.”

“Annick weet waar ze over spreekt, doet haar job goed en vol overtuiging. Zeker een meerwaarde voor iedereen om loopbaanbegeleiding te overwegen.”

“Het is interessant om jezelf beter te leren kennen en leren daarmee aan de slag te gaan; zowel privé als in een werkomgeving. Soms komt er iets anders uit de bus dan je verwacht en helpt dat om betere keuzes te maken in je leven.”