Nina Verreydt
Loopbaanbegeleider

Wendy Van Beylen

Nina Verreydt
Wolfsbeemden 26
3201 Wolfsdonk (Langdorp)

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0498 79 95 06

Mail naar nina.verreydt@mathilenik.be

Wie is Nina Verreydt?

Na mijn studies koos ik ervoor om aan de slag te gaan als HR-professional in het bedrijfsleven. Ik kijk terug op tien boeiende jaren binnen verschillende HR-domeinen en een rugzakje vol ervaring in het werken met mensen.
Een parcours dat echter niet altijd zonder slag of stoot verliep. Toen ik mama werd van twee kinderen vond ik de zoektocht naar een evenwichtige balans tussen werk en privé niet altijd even makkelijk. Op dat moment besefte ik hoe je goed voelen in je job zeer belangrijk is om je ook prive goed te voelen, en omgekeerd.

Zoals een ontdekkingsreiziger nieuwsgierig is naar nieuwe werelden, ben ik nieuwsgierig naar jouw ontdekking naar nieuwe of andere paden. Het plan is om samen op pad te gaan om na te gaan waar jouw loopbaangeluk ligt. Want samen op ontdekking gaan naar nieuwe inzichten, is zo veel boeiender dan alleen.

Waarom Mathil?

Ik zie Mathil als een veilige haven. Warmte en echtheid staan er centraal waardoor je je snel thuis voelt. Deze persoonlijke en warme aanpak is in combinatie met wetenschappelijke onderbouwde technieken volgens mij de perfecte combinatie om samen met jou tot concrete resultaten te komen.

Sterke kanten

Mijn ervaring uit de bedrijfswereld en kennis van de arbeidsmarkt gekoppeld aan mijn rustige persoonlijkheid zorgen voor een persoonlijke en doelgerichte begeleiding. Ook hou ik het graag praktisch en probeer ik te focussen op concrete tips die leiden tot meer geluk, voldoening en energie binnen jouw carrière.

Regio’s

Aarschot, Wolfsdonk, Langdorp, Gelrode, Rillaar, Scherpenheuvel – Zichem, Averbode, Messelbroek, Kaggevinne, Testelt, Diest, Molenstede, Westerlo, Herselt Blauberg, Berchom, Ramsel, Begijnendijk, Betekom, Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek, Tielt – Winge, Rotselaar, Wezemaal, Werchter, Laakdal