Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is?

Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is?

Loopbaantest

Loopbaan test

Welke job of welk bedrijf past bij je? Voel je je goed in je job? Wil je ondernemer worden? Ontdek via een korte online vragenlijst welke stappen je best zet om je loopbaan op het goede spoor te krijgen. Ontdek via een korte online vragenlijst welke stappen je best zet om je loopbaan op het goede spoor te krijgen.
Geef hieronder je gegevens op en je krijgt toegang tot enkele loopbaantests.  Achteraf kan je het resultaat bespreken met één van onze loopbaancoaches.

Loopbaan test

Wat zeggen onze klanten?

GETUIGENISSEN

“Annick is een fantastische coach. Ze heeft me zeer goed geholpen met te ontdekken welke richting ik uit wil. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil!”

“Annick, ik wil je toch nog even bedanken. Je hebt me al super geholpen, zonder uw hulp had ik niet zo ver gestaan. Ik heb al gekeken op de website van VDAB; we zien elkaar zeker terug voor de 2de cheque. Alvast bedankt.”

“Annick weet waar ze over spreekt, doet haar job goed en vol overtuiging. Zeker een meerwaarde voor iedereen om loopbaanbegeleiding te overwegen.”

“Het is interessant om jezelf beter te leren kennen en leren daarmee aan de slag te gaan; zowel privé als in een werkomgeving. Soms komt er iets anders uit de bus dan je verwacht en helpt dat om betere keuzes te maken in je leven.”

Meer Getuigenissen