Sofie Claes
Loopbaanbegeleider

Sofie Claes

Sofie Claes
Konijnenpijp 32
3920 Lommel

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0479 47 36 12

Mail naar sofie.claes@mathilenik.be

Wie is Sofie Claes?

Als erkend bemiddelaar in familiezaken en coach kijk ik met een open en nieuwsgierige blik naar mensen en de veranderingsprocessen die ieder van ons doormaakt.  Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé.  In verhouding brengen we veel tijd door op onze werkplek. We zouden deze tijd best besteden aan iets wat we graag doen, waar we goed in zijn, waar we ons goed bij voelen én wat ons energie geeft.

Graag ga ik mee met jullie die zoektocht aan.

Waarom Mathil?

Die zoektocht start ik met een rustige houding en heeft als doel dat je je snel op je gemak voelt en mag zijn wie je bent.  Via een gestructureerde aanpak is er duidelijkheid, overzicht en transparantie.

Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je als klant tot inzichten komt, dat je handvatten mee krijgt en dat je op die manier tot verandering komt.

Sterke kanten

Bij Mathil zijn we een hecht team waarbij onze klanten centraal staan. Deze betrokkenheid is voelbaar vanaf het 1ste contact.

What you see is what you get. Dat is onze grondhouding, zo staan we zelf in het leven en dit dragen we uit naar onze klanten. Wij zijn allemaal het levende voorbeeld van de keuzes die we gemaakt hebben dankzij ons persoonlijk groeiproces.

Regio’s

Lommel, Pelt, Hamont Achel, Hechtel Eksel, Peer, Bocholt, Bree, Oudsbergen, Opglabbeek, Kinrooi, Maaseik, Leopoldsburg, Ham, Beringen, Tessenderlo, Sint-Huibrechts-Lille, Mol, Balen, Olmen