Wil jij loopbaanbegeleiding of coaching volgen, maar doe jij dat op dit moment liever niet face-to-face?

Coaching en loopbaanbegeleiding kunnen ook doorgaan vanop afstand op een professionele manier. Het is niet nodig om hier zelf iets voor te installeren. Wij doen al het voorbereidend werk voor jou.

Het enige wat jij mag doen, is hier je gegevens achterlaten dan nemen wij spoedig contact met je op.

loopbaanbegeleiding - online

Hoe verloopt e-coaching?

Google Meet, Skype, Whereby,… zijn de tools waarmee onze coaches de meeste online afspraken vlot laten doorgaan. Als jij dat wil, zorgen wij ervoor dat je zelf niets moet installeren. Je krijgt een link doorgestuurd via dewelke je in de digitale praktijk van jouw coach terecht komt.

Zorg ervoor dat je alleen en ongestoord kan werken tijdens jouw sessie. Loopbaanbegeleiding volgen met je gezinsleden achter je in het salon, werkt niet. Ook een online sessie in de badkamer op de rand van het bad is een no go! Dit is jouw tijd.

Jouw traject verloopt op dezelfde manier als dat het zou verlopen in real life. Concreet en praktisch toepasbaar blijven sleutelwoorden. Al onze methodieken, oefeningen en gesprekopdrachten zijn zo ontwikkeld dat ze zowel in de life praktijk als in de digitale praktijk gebruikt kunnen worden zonder dat we moeten inboeten aan kwaliteit.

Tussen de sessies door krijg jij ook nu de thuisopdrachten via mail doorgestuurd. Onze coaches geven zich steeds voor 100% om jou vooruit te helpen in je loopbaan. Wij verwachten van jou ook de inzet die jij nodig hebt om vooruit te komen en de stappen te zetten die nodig zijn voor meer voldoening in je werk(leven).

Kies jij voor een afwisseling tussen life sessies en het online gebeuren? Ook dat kan. Bespreek het met een coach in jouw buurt.

Inschrijven voor een gratis infogesprek

Als je tijdens deze Corona-pandemie liever geen face-to-face gesprek voert, dan kan je bij Mathil&ik ook een e-coaching sessie inplannen via Google Meet, Skype, Whereby, FaceTime, … Jouw coach informeert je over de mogelijkheden.

Schrijf je hieronder in voor een vrijblijvend infogesprek en we contacteren je binnen de 2 werkdagen.