Ines Mattheussen
Loopbaanbegeleider

Ines Mattheusse

Eline Vanballenberghe
Werkendam 114
2360 Oud-Turnhout

Bel op nr. 0476 28 29 89

Mail naar eline.vanballenberghe@mathilenik.be

Wie is Ines Mattheussen?

Ik ben een super enthousiaste spring-in-’t-veld die na een loopbaan van 21 jaar in het onderwijs de overstap maakt naar coaching en begeleiding.

Zowel op persoonlijk als professioneel vlak heb ik ervaren wat het met je doet als het even niet loopt zoals je wil. Hoe het voelt wanneer je je goesting kwijt bent in dat wat je (graag) doet. Ik vond mijn goesting elke keer weer terug en dat is een van de drijfveren waarom ik samen met jou op pad wil gaan.

Ik ben een creatieve duizendpoot met gevoel voor humor. Iemand met een groot hart voor anderen, een teamplayer en een krachtige aanmoediger.

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan begeleiden met je zoektocht in en naar jouw loopbaanpad. We doen dit samen, jij aan het stuur en ik achterop de tandem, kijkend over je schouder en als extra kracht om op jouw tempo vooruit te gaan.

Waarom Mathil?

Ik kies voor loopbaancentrum Mathil omdat ik met Annick een (h)eerlijke kennismaking had. Vanaf het allereerste moment voelde het als thuiskomen. Ik voelde direct een verbinding, alsof onze waarden gelijkgestemd zijn. Dit gevoel van verbinding en de warme interactie maken dit loopbaancentrum de ideale plek voor mij.

Sterke kanten

Mijn sterke kanten kunnen het beste worden samengevat met de wijze woorden van Maya Angelou: “People will forget what you said, forget what you did, but people will never forget how you made them feel”.

Een positieve en ondersteunende omgeving creëren is een van mijn sterke kanten. Ik hecht veel waarde aan het zorgen voor een warme en empathische sfeer, waarin mensen zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelen. Door anderen een gevoel van vertrouwen te geven, kan ik effectief bijdragen aan hun groei en ontwikkeling.

De jarenlange ervaring in het onderwijs zijn een extra troef die ik in handen heb.

Regio’s

Beerse, Vlimmeren, Vosselaar, Turnhout, Rijkevorsel, Merksplas, Hoogstraten, Gierle, Poederelee, Lille, Malle, Wechelderzande.