Eline Vanballenberghe
Loopbaanbegeleider

Eline Vanballenberghe

Eline Vanballenberghe
Werkendam 114
2360 Oud-Turnhout

Bel op nr. 0476 28 29 89

Mail naar eline.vanballenberghe@mathilenik.be

Wie is Eline Vanballenberghe?

Ik ben mama van drie tieners met grote en kleine uitdagingen. Een goede werk-privé balans en zelfzorg is daarom heel belangrijk. Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is een job te vinden waarbij je jezelf goed voelt . Na mijn opleiding communicatiebeheer was ik enkele jaren actief bij customer service. Dit vroeg veel energie omdat deze job niet paste bij mijn competenties en waarden.  Na een persoonlijk traject heroriënteerde ik me en volgde de opleiding ‘Gezinswetenschappen’.

Door deze bewuste keuze werk ik nu als begeleider en onthaalmedewerker in de jeugdhulp. Tot op vandaag coach ik professionele aanmelders en gezinnen op een krachtgerichte manier. Ondertussen volgde ik verschillende opleidingen en vormingen zoals positieve heroriëntering en coachen van zorgmedewerkers. Professionele groei en ontwikkeling boeit me enorm.

In 2021 kwam de opleiding ‘coach in de natuur’ op mijn pad. Het intrigeert me hoe ondersteunend de natuur is om keuzes te maken, tot inzicht te komen en meer balans te ervaren. Als loopbaancoach wil ik jou in beweging brengen door voldoende stil te staan bij wie je bent, wat je nodig hebt en waar je naartoe wil. Dit kan in de natuur, maar ook in mijn praktijkruimte.

Waarom Mathil?

Vanaf het eerste contact met Annick voelde ik de warmte, het vertrouwen en de professionaliteit. Ik ben blij deel uit te maken van dit team waar ieder zijn eigen kwaliteiten en talenten heeft. Hierdoor leren we van elkaar en dragen we onze kennis over op de klanten.

Iedereen die bij ons aanklopt kan zijn/haar unieke traject bewandelen met nadien een koffer vol nieuwe inzichten. Concrete en haalbare doelen worden duidelijk rekening houdend met jouw waarden, talenten en competenties.

Sterke kanten

Op een rustige manier beluister ik met een open en authentieke blik jouw verhaal. Als waarden, behoeftes of (zelf)vertrouwen ondergesneeuwd zijn dan geloof ik dat je die zal terugvinden. Ik stel graag oplossingsgerichte vragen en (zelf)reflectievragen zodat jij terug weet wie je bent, wat je nodig hebt en waar je naartoe wil.

Regio’s

Oud-Turnhout, Turnhout, Ravels, Merksplas, Rijkevorsel, Arendonk, Retie, Dessel, Vosselaar, Beerse, Lille, Gierle