Hilde Liekens
Loopbaanbegeleider

Lore Willems

Hilde Liekens

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0497 31 34 76

Mail naar hilde.liekens@mathilenik.be

Wie is Hilde Liekens?

Na mijn studies heb ik eerst ervaringen opgedaan in het onderwijs en daarna in de grafische wereld. Gaandeweg werd me duidelijk dat ik heel graag wilde werken met en voor mensen. 18 jaar was ik leidinggevende in de openbare sector en mocht ik begeleiden, coachen en adviseren. Ondertussen volgde ik een opleiding tot kerntalenten analiste en werd ik loopbaancoach. Eerst deed ik dat in bijberoep, maar na een extra opleiding tot stress- en burnoutcoach wilde ik volop inzetten op deze manier om mensen in hun kracht te zetten.

Ik had in tussentijd ervaren dat het heel moeilijk kan zijn om evenwicht te bewaren tussen gas geven en rust nemen, tussen werk en vrije tijd, tussen al die rollen die een mens vervult in de verschillende fases van het leven. Inzicht in mijn eigen kerntalenten maar ook de waarden die ik belangrijk vind werden mijn kompas. Ik probeer al het geleerde zelf toe te blijven passen en door te geven aan anderen.

Als mama kies ik ervoor om de groei van mijn twee tieners van dichtbij te volgen. Ik hou van volleybal, tennis, wandelingen in de natuur en van gezellig samenzijn met mijn familie en vrienden. Liefst gekruid met een flinke dosis humor, een onmisbaar ingrediënt in de mix van mijn leven. Ik geniet van lezen en bijleren. Geef mij maar afwisseling! Leren en groeien staan voorop in mijn leven.

Waarom Mathil?

Iedereen heeft zijn eigen unieke potje met goud meegekregen om te mogen schitteren. Jij, maar ook ik.

Mijn potje goud, mijn talenten en waarden passen heel goed bij die van Mathil en ik. Samen met anderen te mogen groeien om anderen een gepast loopbaantraject te laten volgen, daar word ik zo blij van.

Sterke kanten

Door zonder oordeel te luisteren, rust te geven, en structuur te brengen in je gedachten en motieven, zet ik jou stap voor stap op weg naar jouw ideale werksituatie.

Regio’s

Vosselaar, Beerse, Lille, Gierle, Malle, Zoersel, Wechelderzande, Rijkevorsel, Merksplas, Turnhout, Baarle, Ravels, Weelde, Oud-Turnhout, Arendonk, Retie, Lichtaart, Kasterlee, Poederlee