Lore Willems
Loopbaanbegeleider

Lore Willems

Lore Willems
Gerheide 42
2490 Balen

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0497 83 11 22

Mail naar lore.willems@mathilenik.be

Wie is Lore Willems?

Als klinisch psycholoog startte ik mijn loopbaan met een zoektocht naar een werkcontext die beantwoordde aan mijn waarden en normen. Dit was een hobbelige weg waarin mijn grenzen met vallen en opstaan werden afgetast. Een job vinden waarin ik volledig mezelf kon zijn, was niet zo evident, maar met een bang hartje waagde ik me toch aan de sprong voor het onbekende.

Daarnaast heb ik aan den lijve mogen ondervinden dat een job die niet bij je past zwaar kan wegen. Gelukkig heb ik ook mogen ervaren en nog steeds, wat energie halen uit je job kan betekenen. Dit heeft mijn geloof alleen maar versterkt in het feit dat ons welzijn heel erg samenhangt met dingen doen die betekenisvol voor je zijn, zowel op privé- als op werkvlak. Bovendien was het voor mij zeer waardevol om mezelf daarin te laten ondersteunen door iemand die samen met mij die belangrijke zoektocht aanging. Voor mij was dit het begin als loopbaanbegeleider, naast mijn werk als psycholoog.

Waarom Mathil?

Mathil straalt voor mij warmte en echtheid uit, waarbij ieder individu zichzelf mag zijn. Op deze manier creëert Mathil een veilige context waarbinnen mensen kunnen groeien en aan de slag kunnen gaan met nieuwe inzichten. Dit sluit aan met hoe ik zelf als mens in het leven sta en van waaruit ik ook graag anderen wil begeleiden. Ik kijk ernaar uit om samen op weg te gaan en jou te ondersteunen in het maken van je eigen waardevolle keuzes binnen je loopbaan.

Sterke kanten

Zonder oordeel en met een open blik leer ik jou graag kennen. Gedurende heel het traject sta ik naast jou en help ik je graag op weg om werk te maken van datgene wat je écht wilt. Mijn aanpak is warm en oprecht, waarbij de focus ligt op het verwerven van concrete inzichten en resultaten waarmee je zelf verder aan de slag kan.

Regio’s

Balen, Mol, Dessel, Geel, Olmen, Meerhout, Leopoldsburg, Ham, Lommel, Beverlo, Ham, Kwaadmechelen, Gestel, Hechtel-Eksel, Beringen, Tessenderlo, Laakdal, Veerle, Heusden-Zolder, …