Loopbaancheques ongelukkig

Trajecten voor ondernemers – ACT IN BUSINESS

Professionalisering van je eigen functioneren binnen je eigen zaak

We richten ons in dit opleidingsprogramma op kleine zelfstandigen, vrije beroepen, medisch erkende beroepen, coaches.

Heel wat zelfstandige ondernemers gingen je voor. Worstel jij met of in je zaak? Wil je nog bepaalde vaardigheden aanleren? Ben jij ondernemer in hoofd- of bijberoep? Dan kan je deze trajecten subsidiëren via de KMO portefeuille om zo tot 30% voordeel te doen.

Dit vormingsprogramma in de vorm van een coaching-traject is erop gericht om startende ondernemers of kleine zelfstandigen met een eigen praktijk of eigen zaak op korte tijd aan te leren wat nodig is om meer succesvol te kunnen ondernemen. Hierdoor krijgen ze vlotter de juiste klanten binnen en kunnen ze een prijs vragen die overeenkomt met de waarde die ze te bieden hebben. Daarnaast leren ze wat er nodig is om op een constructieve manier om te gaan met eigen belemmeringen zoals afleiding en onzekerheid. Als laatste krijgen ze een duwtje in de rug om dát stapje buiten de comfortzone te zetten wat nodig is voor de groei van de praktijk.

In deze één-op-één-vorming leer jij op zeer korte tijd waar en wat je bij jezelf nog te ontwikkelen hebt.  Je krijg inzichten in waar jij nog wat te leren hebt om jezelf binnen je eigen onderneming betere en mooiere kansen te geven. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met de oefeningen die je als huiswerk meekrijgt.

Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is? Doe hier de test!
Wil jij weten hoe het met je loopbaan gesteld is? Doe hier de test!