Katrin Matthyssen
Loopbaanbegeleider

Katrin Matthyssen

Katrin Matthyssen

Wie is Katrin Matthyssen?

Hoi! ik ben Katrin; NLP Coach, career & talent coach en stress & burn-out coach

Inspireren en geïnspireerd worden, bezig zijn met groei en ontwikkeling, geïnteresseerd in mens en organisatie, verbinder, open minded en LEEFgenieter, dat zijn dingen die helemaal passen bij mij.

Maar ook ‘vertragen om te versnellen’ is iets waar ik heel bewust mee bezig ben.  Rust en stilte geeft je immers de inzichten en de energie om datgene te doen dat écht bij je past, om te zijn wie je bent!

Graag ont-moet ik jou zodat jij vanuit zelfkennis, bewust-zijn en zelfvertrouwen kan kiezen voor acties die passen bij jou!

“Do what you love & love what you do.”

Waarom Mathil?

Mathil&ik staat voor professionaliteit en warmte.  Voor een actie-, maar tevens heel mensgerichte aanpak in een aangename en rustige setting.

Deze betrokken en integere aanpak zorgt ervoor dat jij als klant je kunt open stellen om zo inzichten over jezelf te verwerven.   Een talentgerichte en empowerende benadering vormt de rode draad doorheen het coachingstraject.

Via diepgaande gesprekken en onderbouwde tools (waaronder de Kerntalenten methode, NLP en Voice Dialogue) worden drijfveren, talenten en valkuilen helder en kan jij een beweging maken naar meer groei en balans in je loopbaan en leven.

Sterke kanten

Zonder oordeel, met open mind en in alle rust luister ik naar ieders verhaal. Elk verhaal is uniek en vraagt dan ook een unieke en authentieke aanpak.

Ik nodig anderen dan ook uit om met open blik naar zichzelf te kijken, om zichzelf met veel nieuwsgierigheid en mildheid, te ont-dekken.  Hierdoor word je bewust van je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Heel welkom bij mij voor talentontwikkeling, coaching bij persoonlijke groei, loopbaanvragen en coaching bij stress – en burn-out.

Regio’s
Wuustwezel, Loenhout, Brecht, Hoogstraten, Kalmthout, Ekeren, Kapellen