Martine Struyven
Loopbaanbegeleider

Lore Willems

Martine Struyven
Frans Van Heymbeecklaan 5/3
2100 Deurne

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0486 55 32 20

Mail naar martine.struyven@mathilenik.be

Wie is Martine Struyven?

Met mijn warme persoonlijkheid, rustgevend karakter en ervaring in de sociale sector wil ik mij vooral richten tot mantelzorgers en mensen uit de zorg- en sociale sector. Zorg dragen voor anderen kan een grote impact hebben op jouw leven, er is minder tijd voor jezelf en je voelt je vaak schuldig als je iets doet voor jezelf. Tot het jou opeens te veel wordt.

Door eigen ervaring en een traject van loopbaanbegeleiding heb ik ontdekt dat het ook anders kan. Dit gaf me meer zelfvertrouwen en persoonlijk inzicht. Ik heb ervaren welke positieve ervaringen er op je pad komen door wat vaker voor jezelf te kiezen, vrij te zijn van schuldgevoelens en  je grenzen te verleggen. Deze ervaring wil ik ook aan anderen meegeven.  Hen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groeimomenten en aanzetten tot het maken van hun eigen keuze.

Waarom Mathil?

Mijn eerste kennismaking met Mathil voelde als thuiskomen. De warme sfeer en de 10 geboden die helemaal aansluiten bij mijn persoonlijke waarden.

Mathil heeft speciale aandacht voor ouders met zorgenkinderen en andere mantelzorgers, een doelgroep die aansluit bij mijn persoonlijkheid.

Sterke kanten

Nieuwsgierig en begripvol wil ik samen met jou op zoek gaan naar goede balans tussen werk en privé. Een tocht waarin jij centraal staat en jezelf kan zijn, zonder oordeel, mild en respectvol.

Regio’s

Deurne, Turnhout, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ranst, Mortsel