Pieter De Backer
Loopbaanbegeleider

Pieter De Backer

Pieter De Backer
Koreinrede 5
9070 Heusden

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0486 62 27 14

Mail naar pieterdebacker@mathilenik.be

Wie is Pieter De Backer?

Hallo, ik ben Pieter. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg als verpleegkundige en leidinggevende. Sinds 2019 heb ik een eigen coaching praktijk waar ik voornamelijk zorgverleners begeleid in hun persoonlijk en professioneel leven.

Verplegen en coachen is voor mij de ideale combinatie, omdat ik me het beste in mijn sas voel als ik voor mensen kan zorgen en als ik iemand vooruit kan helpen.

Waarom Mathil?

Achter elke loopbaanbegeleider van Mathil&Ik schuilt de expertise en het engagement van een heel team. We delen onze kennis met elkaar, investeren in onze eigen ontwikkeling, optimaliseren de oefeningen en tools die we gebruiken en we dragen zorg voor elkaar. Het maakt dat we als team en als coach sterk en deskundig zijn en dat we jou de allerbeste loopbaanbegeleiding kunnen geven.

Dat is meteen ook mijn persoonlijke missie, dat mensen de voor hen beste zorg krijgen en dit door zorgmedewerkers die zich goed in hun vel voelen.

Sterke kanten

Op een rustige en tegelijkertijd doelgerichte manier, begeleid ik jou om zicht te krijgen op wat je mogelijkheden zijn, op wat je wil bereiken of wat je graag anders zou willen. We brengen in kaart over welke krachten je momenteel al beschikt, je krijgt tips en handvaten op maat om concreet aan de slag te gaan en je krijgt zicht op wie of wat je vooruit kan helpen.

Ik doe dit vanuit een oplossingsgerichte houding. Dat wil zeggen, ik focus de aandacht op oplossingen én mogelijkheden en we bouwen verder op je vaardigheden, kwaliteiten en eerdere successen.

Stuur me een berichtje of bel me even op en ik vertel je graag op welke manier deze loopbaanbegeleiding jou vooruit zal helpen.