Sarah de Roode
Loopbaanbegeleider

Sofie Claes

Sarah de Roode
Freddy Damsstraat 37
2100 Deurne

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0470 97 50 94

Mail naar sarah@mathilenik.be

Wie is Sarah de Roode?

Compassie, empathie en de mogelijkheid om op een dieper niveau te connecteren zijn mijn grootste drijfveren om jouw loopbaancoach te zijn. Met een diepe fascinatie voor culturen, rituelen en communicatie heb ik 8 jaar geleden gekozen om te timmeren aan een internationale soft HR carrière.

Mijn levenspad is echter altijd met een omweg verlopen. Op werkvlak kreeg ik te maken met persoonlijke “office politics”, onrealistische doelstellingen en deadlines met stress en paniekaanvallen als resultaat. Tegelijkertijd ging het er op persoonlijk vlak ook stevig aan toe. Verlies van geliefden, verraad en toxische relaties klinken me niet onbekend in de oren. Dit allemaal tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn authentieke stem verloren had.

Nadat ik mijn patronen en overtuigingen verwerkt had, ben ik enorm geholpen geweest door mijn destijdse loopbaanbegeleider. Uit dit traject is gebleken wat mijn passie en sterktes zijn: een medemens helpen groeien in de maatschappij, in het leven en op het werk.

Waarom Mathil?

Toen ik in contact kwam met loopbaancentrum Mathil&Ik was het precies alsof ik thuiskwam. Hun persoonlijke authentieke stijl van werken en hun specifieke warme waarden sluiten zeer nauw aan bij wie ik ben en waar ik voor sta als individu. Omwille van deze redenen kijk ik met veel plezier uit om, samen met Mathil&Ik en jou, je loopbaantraject te bewandelen.

Sterke kanten

Met mijn ruime ervaring binnen een internationale corporate omgeving en als ervaringsdeskundige bied ik een empathisch luisterend oor. Ik help jou om meer inzicht te krijgen in je leven en je loopbaan. Op basis hiervan zal jij in staat zijn om de ‘juiste keuzes’ te kunnen maken. Voor jou voorzie ik een duidelijk kader waarin je de mogelijkheden achter de moeilijkheden zal leren zien.