Sofie Lambrechts
Loopbaanbegeleider

Veerle Van Hoey

Sofie Lambrechts
Stokstraat 11a
3545 Halen

Bekijk ligging kantoor

Bel op nr. 0498 32 79 52

Mail naar sofie.lambrechts@mathilenik.be

Wie is Sofie Lambrechts?

Ik ben orthopedagoge van opleiding en heb veel werkervaring binnen CLB en onderwijs en in projectwerk voor ouders met een kind met extra zorgnoden. Wanneer ik coachend kan werken, ervaar ik veel flow.

Als trotse mama van 2 vrolijke en talentvolle kinderen, onder wie een zoon met een fysieke beperking, weet ik hoe belangrijk het is om een balans te zoeken in zorgen voor (anderen én jezelf), werken en leven. Ik heb ervaren dat je dit zoekproces niet alleen kan én hoeft te dragen. Heel wat betekenisvolle mensen binnen mijn privéleven en op het werk, hebben mij daarin ondersteund en geïnspireerd. Ook professionals als een loopbaanbegeleider en coaches, zijn hierbij van betekenis geweest. En die betekenisvolle andere wil ik ook voor jou zijn in het worstelen met je loopbaanvragen!

Waarom Mathil?

De waarden van Mathil sluiten aan bij wat ik belangrijk vind in het leven en in mijn werk. Ik ontmoette oprichtster Annick in een opleiding die ik gaf. Zij zag in mij een loopbaancoach en haar geloof heeft me toen over de streep getrokken om te starten als loopbaanbegeleider in bijberoep. Het was een sprong die ik diep van binnen eigenlijk al lang wilde wagen… maar nog niet durfde.

Deel uitmaken van een team is voor mij belangrijk. Bij Mathil vond ik een warm team dat het beste van zichzelf geeft voor de coachees, dat wil leren van en met elkaar, dat van ieder van het team een nog betere loopbaancoach maakt.

Sterke kanten

Ik ben iemand die leergierig en heel benieuwd is. Ik vraag graag door om iemand echt goed te begrijpen en zal betrokken confronteren, telkens met het oog op groei.

Zoeken naar meer verbondenheid zet ik voorop. Ik begeleid je graag in het versterken van verbinding met jezelf (voelen, denken, doen), verbinding met anderen, verbinding met je werk.

Oplossingsgericht werken is voor mij een methodiek waarin ik geloof en die ik goed beheers. Samen met jou ga ik op zoek naar je gewenste situatie, naar je eigen krachten en talenten en naar hulpbronnen rondom jou, naar wat al gewerkt heeft voor jou en wat je energie geeft. Van daaruit kan je stap voor stap in beweging komen.

Als leidinggevende heb ik op complimentendag ooit deze boodschap gekregen: “Sofie, jij bent een oprechte madam, met een goed stel hersenen en een portie gezond verstand.”

Regio’s

Loksbergen, Halen, Zelem, Zelk, Herk-de-Stad, Berbroek, Donk, Schulen, Lummen, Meldert, Linkhout, Stevoort, Kuringen, Spalbeek, Kermt, Stokrooie, Nieuwerkerken, Kozen, Wijer, Schakkebroek

Kortenaken, Waanrode, Ransberg, Kersbeek-Miskom, Hoeleden, Geetbets, Hogen, Grazen, Rummen, Zoutleeuw, Linter, Glabbeek, Bunsbeek, Attenrode-Wever, Kapellen, Tienen, Bekkevoort, Assent, Molenbeek-Wersbeek, Diest, Webbekom, Kaggevinne, Schaffen, Molenstede, Scherpenheuvel-Zichem, Testelt, Tielt-Winge, Sint-Joris-Winge, Meensel-Kiezegem